Twitter
Youtube
Facebook
Pinterest
  • slider1
  • slider2
  • slider3
  • slider4
  • slider5
  • slider6
  • slider7
  • slider8
  • slider9
  • slider10
slider99 slider99 slider47 slider48 slider41 slider52 slider33 slider44 slider55 slider66

Tematicile de nunta in trend in 2014

Tematicile de nunta in trend in 2014

În funcție de tema nunții vei alege toate elementele nunții, de la stilul rochiei de mireasă, muzica și până la conținutul meniului. Iată care sunt cele mai trendy tematici în 2014.

Oricare ar fi tematica nunții pe care ai ales-o, nu uita să îți anunți și invitații în avans. Iată cele 3 trenduri importante pentru tematica nunții în 2014.

Nunta rainbow (cât mai colorată)

Ok, poate că rainbow este puțin cam mult spus. În 2014 nu vor fi organizate nunți cu tematica tuturor culorilor curcubeului, ar fi puțin prea mult dar nu imposibil, însă este deosebit de apreciat trendul culorilor curajoase la nuntă. Mireasa nu va purta doar rujul într-o culoare puternică, ci și pantofii și buchetul de flori, mirele va purta șosete cu model caraghios, asortate cu papionul hazliu. Rochia de mireasă se va scurta, va deveni mai practică și va avea și buzunare iar bijuteriile vor fi mari și colorate. De ce nu, miresica își va lăsa tatuajul (semn de bună purtare) la vedere sau își va pune unul temporar.

Decorațiunile, care vor fi florale sau nu, vor include multe elemente colorate. Este indicat să nu alegeți mai mult de 3 culori de bază, cu care să vă jucați (să spunem alb, negru și fucsia) iar decorațiunile vor fi altfel decât florile tradiționale: vaze colorate, globuri sclipitoare, flori din hârtie sau textile, diverse figurine origami, etc.

Nunta vintage

Ei bine, da, tematica vintage este aici ca să prospere și în 2014! Vechiul ne face să fim melancolici, să ne gândim la o altă formă de romantism, la sentimente neîntinate, așadar vom avea mereu o pasiune pentru nunțile care te duc cu gândul în trecut.

Pe podiumurile de modă vedem foarte multe rochii de mireasă în croieli vintage, ceea ce ne poate ajuta enorm după o căutare strașnică (dar în zadar)a rochiei bunicii. Este dificil să găsești lucruri autentice, așadar industria ne vine în întâmpinare cu tot ce aven nevoie.

Culorile preferate pentru tematica vintage vor fi auriul, rozul pal și bejul. Decorațiunile sunt delicate și te duc parcă în trecut.

Nunta rustică

Poate părea un pariu riscant, dar o tematică rustică se poate dovedi o alegere fermecătoate. De la meniul bazat pe produse locale, din surse bio, preparate în rețete tradiționale, până la decorațiunile care te duc cu gândul la o petrecere dată în preajma culesului mai degrabă, nunta rustică trebuie să aibă loc în aer liber.

Totul trebuie să fie lejer și nonconformist. Candy bar-ul va fi format din bunătăți făcute în casă iar masa va fi improvizată pe 2 bușteni solizi, acoperiți cu câteva scânduri. Pe lângă lumânărelele în borcane nu uitați de ghirlandele cu luminițe și de florile de câmp așezate într-o stropitoare de tablă.

Rochia de mireasă trebuie să fie cât mai lejeră, de preferință din dantelă prețioasă, care să curgă frumos pe trupul tău. Aranjează-ți singură părul și renunță la machiajul standard în favoarea unui discret. Savurați cel mai bun vin din producție locală și pune și bere la rece în găleți cu gheață.

Culoarea anului 2014 - Radiant Orchid

Dacă simți nevoia unei alegeri cromatice cât mai trendy, află că Radiant Orchid este culoarea anului 2014 și este o alegere cu care nu ai cum să dai greș. De câte ori nu ai admirat orhideele și delicatețea lor? Ei bine, această culoare feminină și cu personalitate te va scoate din încurcătură dacă va fi cazul!

 

Sursa: www.miresici.ro
Sursa foto: www.miresici.ro